Portfolio

logo Lentetuin BreezandOpdrachtgever: Wonen Plus Welzijn
Opdracht: Uitgeven van WPW Magazine. Het magazine wordt uitgedeeld onder de leden en vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon, Dijk en Waard, en in Julianadorp. Naast het redigeren van de teksten hebben wij zorg gedragen voor de acquisitie, de opmaak en het drukwerk. De oplage bedraagt 7.500 exemplaren. Meer informatie »

 

logo Lentetuin BreezandOpdrachtgever: Lentetuin Breezand
Opdracht: Uitgeven van de officiële Lentetuinkrant. De krant heeft een oplage van 46.000 exemplaren en telt 36 pagina’s. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Meer informatie »

 

logo 't Zand in zichtOpdrachtgever: Zakenclub ’t Zand
Project: Uitgeven van kerstkrant ’t Zand inZicht voor Zakenclub ’t Zand. De krant heeft een oplage van 21.000 exemplaren. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Meer informatie »

 

logo ZandstockOpdrachtgever: Zandstock Festival
Project: Uitgeven van een festivalkrant voor Zandstock. De krant heeft een oplage van 44.000 exemplaren. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Meer informatie »

 

logo De RuifOpdrachtgever: Zvv De Ruif
Opdracht: Uitgeven van het toernooiboek voor zaalvoetbalvereniging De Ruif/ZoHip.nl. Het toernooiboek heeft een oplage van 1.500 exemplaren. Daarnaast twee seizoenen voor iedere thuiswedstrijd het officiële programmablad verzorgd. Meer informatie »

 

logo handbalvandaagOpdrachtgever: HandbalVandaag
Opdracht: Jaarlijkse uitgave voor HandbalVandaag aan het begin van het handbalseizoen. Het doel is promotie van de handbalsport. Meer informatie »

 

logo handbalvandaagOpdrachtgever: Straatfestival
Opdracht: Uitgave voor het Straatfestival in Dirkshorn. De krant wordt uitgedeeld tijdens het festival en huis-aan-huis verspreid in Dirkshorn en omgeving. Meer informatie »

 

logo Holland Media CombinatieOpdrachtgever: Holland Media Combinatie
Opdracht: Freelance sportverslaggever voor het Noordhollands Dagblad en de Schager Courant. Met name gericht op voetbal, zaalvoetbal en handbal in de kop van Noord-Holland. Daarnaast geef ik op de donderdag invulling aan een eigen rubriek – Clubicoon – in zowel de Schager als Helderse Courant. Meer informatie »

 

logo ACON AutocrossOpdrachtgever: ACON Autocross
Opdracht: Uitgeven van een presentatiekrant voor de ACON Autocross. De krant heeft een oplage van 60.000 exemplaren. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Verder drie seizoenen lang voor iedere cross het programmaboek met een oplage van 3.000 exemplaren uitgegeven. Meer informatie »

 

logo Biljart inZichtOpdrachtgever: KNBB district Westfriesland
Opdracht: Uitgeven van een biljartkrant. De krant bevat informatie voor jongeren om te sport onder de aandacht te brengen in deze doelgroep. De oplage is 6.000. Meer informatie »

 

logo Wognum OnderneemtOpdrachtgever: Ondernemend Wognum
Opdracht: Uitgeven van een krant voor de ondernemers uit Wognum. De krant heeft een oplage van 28.000 exemplaren. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Meer informatie »

 

logo Polder inZichtOpdrachtgever: Ondernemersvereniging Anna Paulowna
Opdracht: Uitgeven van een krant voor de Ondernemersvereniging Anna Paulowna. De krant heeft een oplage van 46.000. Naast het schrijven van de artikelen hebben wij de acquisitie gedaan en zorg gedragen voor de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Meer informatie »

 

logo handbalvandaagOpdrachtgever: Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten
Project: Redactioneel invulling geven aan de website www.tzand.info. Gewerkt wordt met content management systeem (cms). Daarnaast nieuwe items bedenken voor de website en zorg dragen voor de content op de site. Meer informatie »

 

logo Express media05-2009 – 03-2013 Opdrachtgever: Express Media B.V. te Grootschermer
Functies: Redacteur en eindredacteur
Werkzaamheden: Als redacteur en vanaf september 2012 als eindredacteur zorg gedragen voor de artikelen in en invulling van de titels Polder Express, Kogge Express en Omring Express. Meer informatie »