Diensten

Uitgeven kranten en magazines

Viert uw bedrijf een jubileum? Wilt u met uw festival onder een groot publiek onder de aandacht gebracht worden? Of is het tijd om uw vereniging te presenteren? Wilt u zich op effectieve wijze onderscheiden en uw producten en diensten extra onder de aandacht brengen; het kan met een eigen krant of magazine.
Wij bieden het totaalpakket aan bij de ontwikkeling van A tot Z. Wij verzorgen voor u de uitgave van een eigen magazine of eigen krant. Hiervoor doen wij de redactie, opmaak, drukwerk en verspreiding. Uiteraard alles in goed overleg.

Tekstschrijver

Een goede tekst leest als een trein. De boodschap is helder als glas. De afzender herkent zichzelf erin, en nog belangrijker: de lezer ook. In een goede tekst staat geen woord te veel, en natuurlijk nooit een tik-, spel- of stijlfout. En een goede tekst doet wat hij moet doen. Uitnodigen of uitleggen, prikkelen of juist kalmeren, vermaken of raken. Een goede tekst schrijven is een vak apart.

Redactie

Wanneer een tekst kraakt in zijn voegen, stoffig is geworden of toch te veel het stempel van iedereen draagt, maken wij die tekst (weer) strak, stralend en doeltreffend. Soms zijn het puntjes op de i, soms is er meer nodig.

Ervaring

Wij hebben veel ervaring in het samenwerken met (creatieve) teams: van conceptbedenkers, (web)designers en vormgevers tot en met vertalers, projectplanners en budgetbewakers. Ons eigen netwerk van specialisten is groot, goed en veelzijdig. En uiteraard toegankelijk voor mijn opdrachtgevers en iedereen die op zoek is naar uitstekende specialisten.

JVW Uitgeverij schrijft voor u:

- Journalistieke artikelen
- Nieuwsbrief
- Webteksten
- Redigeren en corrigeren
- Brochure- en/of flyerteksten
- Persberichten.

Heeft u aanvullende vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord, of neem contact met ons op via het contactformulier.